Transformacja temperówki do czekolady w linię produkcyjną
Prezentujemy nowoczesne urządzenie pozwalające dostosować temperówkę T35 lub T20 do linii produkującej - czekolady, batony czekoladowe, praliny czekoladowe
Automatyczna linia pozwala osiągnąć wydajność 6 foremek na minutę.
Proces produkcji jest całkowicie zautomatyzowany
Bezpośrednio do formy nadającej kształt punktowo lub w ciągłej linii dozowana jest czekolada.
System składa się z :
- Podajnik foremek
- Automatyczny dozownik
- Stół wibracyjny
- Automatyczny przenośnik
Proces produkcji jest całkowicie automatyczny.
Temperówka do czekolady pobiera samoczynnie formy na tabliczki do czekolady i je wypełnia czekoladą. Następnie operator może dekorować tabliczki czekolady orzechami, bakaliami...etc.
Całość w połączeniu z Tunelem chłodniczym Pomati pozwala produkować od 800 do 1200 tabliczek czekolady na godzinę.
Tabliczki czekolady - System pozwala automatycznie produkować szybko i tanio tabliczki czekolady. Cały proces jest automatyczny i prosty w obsłudze dla personelu. System współpracuje z temperówkami do czekolady T20 i T35
Producent: BMC Polska / Pomati
Sprzedawca: BMC Polska
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz