Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Skrobki i noże do ciasta

Elastyczne i giętkie skrobki cukiernicze, które są dostępne w różnych kształtach i rozmiarach, to jedne z najprostszych i wielofunkcyjnych akcesoriów dla cukierników i piekarzy.

Skrobka służy do:

  • dzielenia ciasta na porcje,
  • wyrównywania wierzchu masy przelanej do foremki,
  • kształtowania masy cukierniczej,
  • wygładzania i zdobienia kremów na wypiekach,
  • opróżniania misy miksera z resztek ciasta.

Skrobki cukiernicze półokrągłe, prostokątne i trapezowe, wykonane z polipropylenu przeznaczonego do kontaktu z żywnością, są sprężyste i lekkie, dzięki czemu dobrze leżą w dłoni.

W ofercie sklepu Urzadzeniapiekarnicze.pl są dostępne również profesjonalne noże do porcjowania ciasta i innych zadań cukierniczo-piekarskich. Noże są wykonane ze stali nierdzewnej, z uchwytem z tworzywa sztucznego.

 

Urządzenia Piekarnicze Oferta: sprzedam
Producent: Urządzenia Piekarnicze
Sprzedawca: Urządzenia Piekarnicze
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz