Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

RECEPTOR 2.0 – panel główny, z możliwością wyboru urządzeń kontrolno-pomiarowych

RECEPTOR 2.0 to inteligentny system zarządzania procesem produkcyjnym i recepturami, wspierany przez urządzenia kontrolno pomiarowe. System umożliwia wprowadzenie dowolnych receptur i automatyczne ich przeliczanie w czasie rzeczywistym na żądaną partię wyrobu, a następnie dokładne odważenie wszystkich surowców.

Co zyskujesz wybierając RECEPTOR 2.0?

  • Redukcję strat produkcyjnych nawet do 100%
  • Powtarzalność jakości produkcji
  • Ograniczenie błędów czynnika ludzkiego

 

Jak działa RECEPTOR 2.0?
Prosto. Wystarczy wybrać żądany produkt i określić ilość do wyprodukowania, a RECEPTOR 2.0 błyskawicznie przeliczy wszystkie wartości. W efekcie pracownik zobaczy na ekranie wykaz składników z dokładnymi ilościami. Następnie RECEPTOR 2.0 przeprowadzi pracownika przez proces ważenia i dodawania składników, wymuszając dokładność określoną przez zakład.

RECEPTOR 2.0 prowadzi pracownika „za rękę”, podając dokładną instrukcję - krok po kroku - obróbki ciasta oraz ustawień maszyn i pieca. 

RECEPTOR 2.0 – panel główny, wiszący na wysięgniku, wygodny w użytkowaniu, z możliwością wyboru urządzeń kontrolno-pomiarowych

15-tocalowy dotykowy ekran, pyłoszczelny, wodoszczelny IP55,wykonany ze stali nierdzewnej
wymiary: 1650x420x100
waga: 58 kg
gwarancja: 24 mc-e

 

 

 

Ai Solution Oferta: sprzedam
Producent: AI Solution
Sprzedawca: Ai Solution
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz