Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Mistrz Branży listopad 2018

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży

Cukiernictwo teraz i w przyszłości według Krzysztofa Kopcińskiego
Jacek Polewski – piekarski performer
Kociewski czy dla Zaoranych – rozmowa z Wojciechem Cejrowskim


Efektywne zarządzanie

Jak minister rolnictwa chce wzmocnić polskie rzemieślnicze piekarnie?
Zmiany szyte na miarę, cz. I – rozmowa z Anną Lurje-Wawrzyniak i Maciejem Komorowskim, twórcami Managers Group MA
O ochronie smaku w prawie własności intelektualnej
Muralem malowane – między reklamą a sztuką ulicy

Rzemiosło przyszłości

Czym słodzić, aby nie zaszkodzić
Recycling od kuchni – rozmowa z Sylwią Majcher
Receptury ZERO WASTE

Kulisy produkcji

Rozmowy o cukiernictwie z Bożeną Sikoń-Wojtal, cz. II Techniki zgłębiania smaku
Receptura Ziarnisty keks ze śliwką
Szkoła piekarstwa Wiesława Kuci, Lekcja 6. Zaczątek – levain – chleb 
Zasady wdrażania projektów ERP

Sprzedaż i ekspozycja

Polskie superfood – borówka
Owoc z lokalnego raju
Spadająca konsumpcja mocno zmienia branżę piekarniczą – analiza

Flash News

Zdigitalizowana automatyzacja i spersonalizowany chleb z dodatkiem owadów
IBA w róznych perspektywach – opinie wystawców
Światowe trendy na Polagrze Tech
Tortowe święto jeszcze słodsze – relacja z 3. edycji Cake Festival Poland w Katowicach

 

Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.


do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

Mistrz Branży Oferta: inne
Producent: Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
Sprzedawca: Mistrz Branży
Cena do negocjacji