BEAR VARIMIXER ERGO60 / ERGO100 / ERGO140
● Wyjątkowa konstrukcja stworzona z myślą o przemysłowych piekarniach i cukierniach.
● Bardzo wysoka wydajność w przeliczeniu na przygotowanie różnych produktów.
● Niezawodny i nowoczesny, ergonomiczny system napędu.
● Regulacja prędkości narzędzia płynnie za pomocą falownika.
● Wzmocniona konstrukcja, wzmocnione przeniesienie napędu.
● Podwyższona konstrukcja umożliwiająca pracę ciasto za ciastem, bez konieczności demontażu narzędzia.
● Cicha praca i wysoka trwałość urządzeń mierzona w latach pracy w Państwa zakładzie.
● Mocne, wykonane ze stali nierdzewnej narzędzia.
● Największy wśród ubijaczek wybór opcji dodatkowych.
● Proste, nowoczesne i czytelne sterowanie Vari-logic VL-4.
● Zastosowanie: ubijanie kremów, śmietany, mas płynnych, ugniatanie ciasta.
DANE TECHNICZNE ERGO60:
● wymiary(LxBxH): 1032x757x1829 mm | waga 330 kg
● pojemność dzieży 60 L | obroty: 53-288 obr./min.
● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 3,0 kW.
DANE TECHNICZNE ERGO100:
● wymiary(LxBxH): 1206x762x2029 mm | waga 428 kg
● pojemność dzieży 100 L | obroty: 47-257 obr./min.
● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 4,0 kW.
DANE TECHNICZNE ERGO140:
● wymiary(LxBxH): 1301x754x2057 mm | waga 525 kg
● pojemność dzieży 140 L | obroty: 47-257 obr./min.
● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 5,5 kW.
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE UBIJACZEK SERII ERGO:
● dzieża: 60/100/140 L (odpowiednio do modelu) | rózga | hak | mieszadło.
Menedżer Produktu
Piotr Kulik
tel. +48 507 088 502
e-mail: piotr.kulik@hert.pl