Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Profesjonalne temperówki do pracy z czekoladą HERT T240 / T250 / T400

● Zastosowanie: produkcja pralinek, form i figur czekoladowych, zdobienie produktów cukierniczych.

● Gwarancja najwyższej jakości parametrów zatemperowanej czekolady z właściwym połyskiem oraz charakterystycznym, muszlowym przełamem.

● Zbiornik na czekoladę wyposażony w obrotowe ramię, pozwalające uzyskać czekoladę o idealnej konsystencji i płynności.

● Schładzanie płaszcza zbiornika czekolady za pomocą agregatu chłodniczego zintegrowanego z urządzeniem.

● Automatyczny proces topnienia i temperowania czekolady.

● Bogate wyposażenie opcjonalne.

 

 

 

DANE TECHNICZNE T240:

● wymiary(LxBxH): 440x600x1500 mm | waga netto: 117 kg

● pojemność zbiornika: 8 kg | wydajność: 50 kg/h

● wyjmowany świder: (-) | regulowana prędkość świdra (-)

● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

 

 

DANE TECHNICZNE T250:

● wymiary(LxBxH): 440x600x1500 mm | waga netto: 117 kg

● pojemność zbiornika: 10 kg | wydajność: 55 kg/h

● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (-)

● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

 

 

DANE TECHNICZNE T400:

● wymiary(LxBxH): 570x740x1560 mm | waga netto: 180 kg

● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h

● wyjmowany świder: (-) | regulowana prędkość świdra (+)

● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,2 kW

● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

 

----------

Menedżer Produktu

Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

HERT Oferta: sprzedam
Producent: Hert
Sprzedawca: HERT
Stan: : nowy
Cena do negocjacji