● Zastosowanie: produkcja pralinek, form i figur czekoladowych, zdobienie produktów cukierniczych.
● Gwarancja najwyższej jakości parametrów zatemperowanej czekolady z właściwym połyskiem oraz charakterystycznym, muszlowym przełamem.
● Zbiornik na czekoladę wyposażony w obrotowe ramię, pozwalające uzyskać czekoladę o idealnej konsystencji i płynności.
● Schładzanie płaszcza zbiornika czekolady za pomocą agregatu chłodniczego zintegrowanego z urządzeniem.
● Automatyczny proces topnienia i temperowania czekolady.
● Bogate wyposażenie opcjonalne.
DANE TECHNICZNE T240:
● wymiary(LxBxH): 440x600x1500 mm | waga netto: 117 kg
● pojemność zbiornika: 8 kg | wydajność: 50 kg/h
● wyjmowany świder: (-) | regulowana prędkość świdra (-)
● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW
● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.
DANE TECHNICZNE T250:
● wymiary(LxBxH): 440x600x1500 mm | waga netto: 117 kg
● pojemność zbiornika: 10 kg | wydajność: 55 kg/h
● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (-)
● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW
● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.
DANE TECHNICZNE T400:
● wymiary(LxBxH): 570x740x1560 mm | waga netto: 180 kg
● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h
● wyjmowany świder: (-) | regulowana prędkość świdra (+)
● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,2 kW
● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.
----------
Menedżer Produktu
Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl