Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Wałkowarka do ciast HERT-6002 (manualna)

Zastosowanie: wałkowanie ciast francuskich, półfrancuskich, drożdżowych, kruchych, na pierogi, mas cukrowych i innych.

● Idealna do małych i średnich zakładów piekarniczych i cukierniczych.

● Duża średnica walców - wysoka precyzja wałkowania ciasta.

● Łatwe sterowanie taśmami - ręczne i nożne.

● Składane ramiona - zajmuje mało miejsca w zakładzie po zakończeniu pracy z urządzeniem.

● Specjalna taśma wzmacniana tworzywem - niska rozciągliwość taśmy roboczej.

 

DANE TECHNICZNE:

● wymiary ramiona: 600x950/1200/1300/1400/1500 mm

● prędkość taśmy: 0-30 mb/min.

● średnica walców: 71 mm | otwarcie walców: 48 mm | długość walców: 600 mm

● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 0,75 kW | waga urządzenia: 230 kg

● wyposażenie: podstawa jezdna, ramiona składane, łapacze ciasta, 2 wałki do zwijania ciasta.

 

WYPOSAŻENIE OPCJONALNE:

● redukcja prędkości do 15 m/min. - umożliwia pracę ze stacją wycinającą,

● dwie prędkości pracy 25 / 45 m/min. - możliwość dostosowania wydajności do rodzaju ciasta,

● falownik zmiany prędkości 10-60 m/min. - przydatny do pracy z ciastami drożdżowymi,

● wzmacniane ramiona - gwarantujące długą żywotność stacji tnącej,

● automatyczny posypywacz.

 

----------

Menedżer Produktu

Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

 

 

HERT Oferta: sprzedam
Producent: Hert
Sprzedawca: HERT
Stan: : nowy
Cena do negocjacji