Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Tajniki czekolady

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku "Tajniki czekolady".

Mark Twilling w najnowszym poradniku opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

Książkę można kupić TUTAJ

Mistrz Branży Oferta: sprzedam
Producent: Mark Tilling
Sprzedawca: Mistrz Branży
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz