Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Skoncentrowane pasty owocowe

Pasty owocowe to produkt, którego widoczne i wyczuwalne w smaku kawałki owoców nadają naturalną barwę, smak i aromat wyrobom lodziarskim i cukierniczym.

Szczególnie polecamy jako dodatek do kremów, budyniów, śmietany oraz mas lodowych.

Sporządzono z 110 g - 240 g owoców na 100 g gotowego produktu.
Ekstrakt: min. 65%.
Dozowanie: 6-10% w stosunku do masy całkowitej.

Zastosowanie:

  • składnik mas lodowych
  • dodatek do śmietany oraz kremów budyniowych i tłuszczowych
  • składnik ciast biszkotowo-tłuszczowych
  • dodatek do genażu

 

Prospona Oferta: sprzedam
Producent: Prospona
Sprzedawca: Prospona
Stan: : nowy
Cena netto: 0,00 zł
Cena dotyczy: bd
Kup teraz