Katalog "Receptury Wielkanocne 2014"
Zobacz nasz Katalog Receptur Wielkanocnych, który powstał na bazie receptur biorących udział w Plebiscycie "Receptury Wielkanocne"....
Zobacz nasz Katalog Receptur Wielkanocnych, który powstał na bazie receptur biorących udział w Plebiscycie "Receptury Wielkanocne"....
Wyprodukowane z wysokiej jakości surowców, stanowią doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju deserów, naleśników oraz wyrobów cukierniczych. Zawierają 60% całych owoców zawieszonych w lekkim klarownym żelu. W ofercie Grados znajdziemy takie smaki jak:- Wiśnia- Truskawka- Czarna porzeczka- Czerwona porzeczka- Jagoda Produkty te pakowane są w...
Wysokiej jakości owocowe i nieowocowe sosy marki Cresco Italia są doskonałym dodatkiem do deserów lodowych i gofrów. W swojej ofercie sosów firma Martin Braun posiada szeroką gamę smakową.W wyrobach adresowanych i polecanych dla najmłodszych konsumentów świetnie zdają egzamin sosy:różowy-błyszczący oraz o smaku...
Zapraszamy do zapoznania się z archiwalnymi numerami Mistrza Branży z roku 2012. Dzięki platformie ISSUU magazyn można oglądać na każdej przeglądarce internetowej, natomiast preferowanym urządzeniem jest tablet. Zapraszamy do lektury. Przy okazji zachęcamy do wykupienia rocznej prenumeraty - to tylko 149 zł...
Mieszanka biszkoptowo-jogurtowa do wypieku ciast z owocami i kremami budyniowymi, gwarantuje stabilność i łatwość produkcji oraz utrzymanie dużej ilości owoców, co czyni z niej najlepszą bazę pod owoce i galaretki. Zastosowanie:Blaty pod ciasta deserowe, keksy, muffinki. Zalety:Dodatek jogurtu zapewnia wilgotność i długą świeżość...
Produkt o odpowiednio zżelowanej konsystencji, otrzymany przez obróbkę termiczna owoców i ich przecierów. Naturalny smak i aromat sprawiają, że przypominają one tradycyjne domowe konfitury.Zawartość owoców: 35%Zawartość cukry: 60% ZastosowanieKomponent owocowy do smarowania tortów, przekładania ciast i ciastek, do nadziewania wyrobów cukierniczych po...
Produkt o odpowiednio zżelowanej konsystencji, otrzymany przez obróbkę termiczna owoców i ich przecierów. Naturalny smak i aromat sprawiają, że przypominają one tradycyjne domowe konfitury.Zawartość owoców: 35%Zawartość cukry: 60% ZastosowanieKomponent owocowy do smarowania tortów, przekładania ciast i ciastek, do nadziewania wyrobów cukierniczych po...
Produkt o odpowiednio zżelowanej konsystencji, otrzymany przez obróbkę termiczna owoców i ich przecierów. Naturalny smak i aromat sprawiają, że przypominają one tradycyjne domowe konfitury.Zawartość owoców: 35%Zawartość cukry: 60% ZastosowanieKomponent owocowy do smarowania tortów, przekładania ciast i ciastek, do nadziewania wyrobów cukierniczych po...
Opis produktuBabka czekoladowa jest bardzo wygodna w użyciu 100% mieszanką do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.Dzięki tej mieszance możemy otrzymać babki o dużej delikatności, świeżości i regularnej strukturze miękiszu.Upieczona babka jest dobrą podstawa do otrzymania wyrobów o różnym nadzieniu, pokryciu i dekoracji.Z naszej...
Opis produktuBabka cytrynowa jest bardzo wygodna w użyciu 100% mieszanką do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.Dzięki tej mieszance możemy otrzymać babki o dużej delikatności, świeżości i regularnej strukturze miękiszu.Upieczona babka jest dobrą podstawa do otrzymania wyrobów o różnym nadzieniu, pokryciu i dekoracji.Z naszej...