Brandmix Universal
100 % mieszanka do produkcji ciastek, wietrzników, eklerek, wypieków dekoracyjnych, spodów oraz produktów smażonych....
100 % mieszanka do produkcji ciastek, wietrzników, eklerek, wypieków dekoracyjnych, spodów oraz produktów smażonych....
Na jakie potrzeby współczesnego konsumenta odpowiada marka Katarzyny Joanny Wrzesińskiej, Cool'ki? Dlaczego warto wprowadzać wino do sprzedaży w piekarni rzemieślniczej? Jak hoduje się owady do użytku spożywczego? Gdzie i z czego warto się szkolić w 2024? I jakie trendy żywieniowe są...
Przedstawiamy pyszne nowości! Dwa kremowe nadzienia o zaskakujących i niespotykanych dotąd smakach. Nadzienia o smaku cappuccino i jogurtu truskawkowego zaskoczą klientów oraz wprowadzą oryginalne urozmaicenie do cukierniczej oferty.Nadzienie o smaku jogurtu truskawkowegoSą najpopularniejszymi owocami w Polsce. Mowa oczywiście o truskawkach. Pyszne...
Nasz bestseller na całym świecie ! Idealna mieszanka odmian Alphonso i Kesar z Indii sprawia, że smak naszego puree mango jest wyjątkowe. Owoce zbierane są ręcznie z drzew, gdy są jeszcze zielone, a następnie umieszczane pod słomą, aby ciepło mogło stymulować rozwój...
Nasza gama przecierów owocowych Ambient, bez dodatku cukru, jest idealna do błyskawicznego przyszykowania deserów (ciast, przekąsek, musów, lodów i sorbetów), polew, napojów (koktajli, mocktaili, smoothies, granit itd.), sosów oraz przepisów na słodko i na słono. Nasza gama 12 podstawowych smaków, bez dodatku...
SPIS TREŚCI Rozmowa Mistrza BranżyJak rodzi się legenda – rozmowa z Ramonem MoratoPowrót do tradycji – rozmowa z Michałem HajnrychemAutentyczność w pełnym wymiarze – rozmowa z Szymonem CzupkiewiczemMistrz produkcjiSłodko i kalorycznie, ale zdrowo – chałwaDobrane jak w korcu makuDomek lukrem malowanyKreatywny sugarcrafting...
Linia do krojenia i pakowania na bazie krajalnicy Daub 208 - wydajność do 1200 szt/h Linia do krojenia i pakowania na bazie krajalnicy HI CAP - wydajność do 2400 szt/h - Kompaktowa linia pakująca na bazie krajalnicy Daub 208 lub Daub HI...
W temperaturze otoczenia kremy termostabilne posiadają delikatną smarowną konsystencję umożliwiającą wygodne dozowanie prosto z opakowania. Zastosowanie Do nadziewania ciast, ciastek, wyrobów piekarskich poddanych procesowi wypieku (w temperaturach 180–220°C). Wyroby, do których może być stosowany to: ciastka francuskie typu croissant, rogale drożdżowe, pączki, babeczki, muffiny,...
Zobacz zjawiskowy tort Angeliki Chwyć i Renaty Martyny z mistrzostw w Mediolanie! Przekonaj się, że dynia smakuje nie tylko w spiced latte. Zainspiruj się jesiennymi dekoracjami. Rozsmakuj się we włoskiej pizzy zamiast lodów. Poznaj ciekawą i wielowątkową historię kariery Bartka Boratyna....
Do oblewania wyrobów ciastkarskich, piekarskich i galanterii cukierniczej, do formowania skorupek pralin, jako składnik musów czekoladowych, ganaszy oraz czekoladowych mas kremowych do przekładania tortów i rolad. Zawartość części kakaowych min. % 56,5Zawartość tłuszczu min. % 34Opakowanie Karton 4 kg, 10 kgCzekolada kuwertura...