Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Relacje

  • Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami!

    Piąta edycja WorldFood Warsaw za nami!

    Wokół nas wiosna, czas nowej energii, rozwoju i wzrostu – co znalazło również odbicie w kondycji i skali naszych targów. Po raz kolejny miło nam jest stwierdzić, że rośniemy - dzięki Państwu i razem z Państwem.  

    Więcej

  • Przygotowania do sezonu lodziarskiego z Savpol

    Przygotowania do sezonu lodziarskiego z Savpol

    W marcu firma Savpol, już po raz kolejny, zaprosiła na seminaria lodziarskie. Podczas świetnie przygotowanych spotkań, które odbyły się w aż 7 miastach (w Gdańsku, Grudziądzu, Poznaniu, we Wrocławiu, w Czeladzi, Krakowie oraz w Rzeszowie), przedstawiono szeroką ofertę na nadchodzący sezon lodziarski.

    Więcej

  • Nagrody AIG PRIX i ARS COQUINARIA rozdane!

    Nagrody AIG PRIX i ARS COQUINARIA rozdane!

    Co roku Akademia Gastronomiczna w Polsce nominuje rodzime osobistości gastronomiczne i instytucje do prestiżowych nagród AIG PRIX, przyznawanych przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. Wśród laureatów jest właścicielka cukierni Nanan z Wrocławia i autorka książek o kwiatach, chwastach i drzewach, znana Czytelnikom MB!

    Więcej

  • Śląscy piekarze i cukiernicy z tytułami

    Śląscy piekarze i cukiernicy z tytułami

    W środę 28 lutego poznaliśmy laureatów plebiscytu Osobowość Roku 2017 organizowanego przez „Dziennik Zachodni”. Podczas gali finałowej nagrody w kategorii „biznes” otrzymali również przedstawiciele branży piekarskiej i cukierniczej z województwa śląskiego.

    Więcej

  • Zainspirujmy się… zdrowo!

    Zainspirujmy się… zdrowo!

    W połowie lutego br. we wrocławskiej Hali Stulecia odbyły się Targi Zdrowych Inspiracji, które stanowią kontynuację dobrze znanych od lat Wrocławskich Spotkań Niezwykłości. Nowa nazwa i nowa formuła, ale cel wydarzenia niezmiennie ten sam – troska o nasze najbliższe otoczenie i zdrowy tryb życia.

    Więcej