Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Relacje

  • Kandy na Gulfood Manufacturing

    Kandy na Gulfood Manufacturing

    Firma Kandy postanowiła rozszerzyć swoją ofertę produktową na rynki bliskowschodnie. Podczas zakończonych niedawno targów Gulfood Manufacturting w Zjednoczonych Emiratach Arabskich promowała przede wszystkim owoce kandyzowane oraz linię kremowych i owocowych nadzień Lauretta.

    Więcej

  • Produkty Fabbri w cukiernictwie i gastronomii

    Produkty Fabbri w cukiernictwie i gastronomii

    Od 6 do 8 października, Technologowie Fabbri - Francesco Elmi i Raffaele Derosa przy wsparciu naszych Technologów: Szymon Wolańskiego, Damiana Krępeć i Dariusza Kowalczewskiego - prezentowali nowoczesne kreacje cukiernicze i gastronomiczne bazując na produktach Fabbri.

    Więcej

  • Śledzimy światowe trendy

    Śledzimy światowe trendy

    Obserwujemy globalny rynek spożywczy i odpowiadamy na zapotrzebowanie jego uczestników– przekonuje Agnieszka Szpaderska, manager targów WorldFood Warsaw.

    Więcej

  • Kandy z sukcesem na IBA 2015

    Kandy z sukcesem na IBA 2015

    Firma Kandy po raz pierwszy prezentowała swoją ofertę na tegorocznych targach IBA w Monachium. Debiut na największej imprezie piekarskiej świata był sporym wyzwaniem, ale przede wszystkim wyczekiwanym z dużą ciekawością wydarzeniem.

    Więcej

  • Kandy na Gulfood Manufacturing

    Kandy na Gulfood Manufacturing

    Firma Kandy postanowiła rozszerzyć swoją ofertę produktową na rynki bliskowschodnie. Podczas zakończonych niedawno targów Gulfood Manufacturting w Zjednoczonych Emiratach Arabskich promowała przede wszystkim owoce kandyzowane oraz linię kremowych i owocowych nadzień Lauretta.

    Więcej

  • XIII Warszawskie Święto Chleba

    XIII Warszawskie Święto Chleba

    4 października na warszawskim Rynku Nowego Miasta staną stragany i straganiki, zapachnie również ciepłym i świeżym pieczywem. Wszystko to z okazji XIII Warszawskie Święta Chleba.

    Więcej

  • XVII Radomskie Święto Chleba - Żytni chleb w roli głównej

    XVII Radomskie Święto Chleba - Żytni chleb w roli głównej

    – Namawiamy do spożywania tego podstawowego pokarmu, jakim jest żytni chleb wypiekany na zakwasie. Bo to on jest źródłem węglowodanów złożonych, dających nam energię potrzebną do życia – mówił na konferencji prasowej przed XVII Radomskim Świętem Chleba Jarosław Gajda, prezes Cechu Piekarzy w Radomiu i pomysłodawca imprezy.

    Więcej

  • Ponad 45 000 lemoniad od Cukru Królewskiego

    Ponad 45 000 lemoniad od Cukru Królewskiego

    To podsumowanie letnich akcji promocyjnych. Słońce, morze, radość, zabawa i… lemoniada – właśnie tak wygląda lato w miastach i miasteczkach na polskim wybrzeżu. Towarzysząca marce Cukier Królewski ekipa zrealizowała wyjątkowy film, który podsumowuje wakacyjną akcję promocyjną producenta.

    Więcej