Ribot Telme 10/18/30/60 l
Urządzenie wielofunkcyjne wysokiej jakości przeznaczone do cukierni, lodziarni, piekarni i gastronomii. Z Ribot Telme zyskasz:
- powtarzalność produktów,
- jakość klasy premium,
- nowoczesną technologię,
- uproszczoną produkcję,
- czas i energię.
Innowacyjność
- praca urządzenia w zakresie temperatur od -20 do 110 stopni
- wysoko wydajny układ chłodzenia z 2 kompresorami
- sterowalny układ grzewczy
- płynnie regulowane obroty w zakresie 1-500 na minutę
- urządzenia z intuicyjnym panelem sterowania z fabrycznie wprowadzonymi 256 recepturami i pełna dokumentacja recepturową
Wielofunkcyjność :
Pasteryzator– pasteryzowanie mieszanek lodowych
Dojrzewalnik – dojrzewanie mieszanek lodowych
Frezer lodowy – zmrażanie płynnej mieszanki lodowej.
Pasteryzator do kremów i past – pasteryzowanie kremów z mieszaniem
Ubijaczka – ubijanie i napowietrzenie mas cukierniczych i piekarniczych
Szatkownica – cięcie i rozdrabnianie produktów
Rozdrabniacz z utrzymywaniem stałej temperatury rozdrabnianego produktu (proces schładzania)
Temperówka do czekolady
Programowalny schładzacz produktów cukierniczych.
Kocioł– obróbka termiczna gotowanych produktów spożywczych
Urządzenie do gotowania na parze.
Od projektu do realizacji – e.lodziarnia.pl
Zaprojektuj i otwórz z nami własną lodziarnię. Projektujemy, szkolimy, doradzamy, wyposażamy, serwisujemy. Z nami zaopatrzysz się w urządzenia do produkcji lodów: frezery i pasteryzatory Telme, urządzenia wielofunkcyjne typu Ribot, szafy chłodnicze, szafy mroźnicze, szokówki, witryny oraz drobny sprzęt.
Kontakt. tel.: +48 506 691 996