Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Wielofunkcyjne urządzenie do cukierni, lodziarni, piekarni i gastronomii

dodano , bmc polska, materiał promocyjny

Ribot Telme 10/18/30/60 l

Urządzenie wielofunkcyjne wysokiej jakości przeznaczone do cukierni, lodziarni, piekarni i gastronomii. Z Ribot Telme zyskasz:

  • powtarzalność produktów,
  • jakość klasy premium,
  • nowoczesną technologię,
  • uproszczoną produkcję,
  • czas i energię.

 Innowacyjność
- praca urządzenia w zakresie temperatur od -20 do 110 stopni
- wysoko wydajny układ chłodzenia z 2 kompresorami
- sterowalny układ grzewczy
- płynnie regulowane obroty w zakresie 1-500 na minutę
- urządzenia z intuicyjnym panelem sterowania z fabrycznie wprowadzonymi 256 recepturami i pełna dokumentacja recepturową

Wielofunkcyjność :
Pasteryzator– pasteryzowanie mieszanek lodowych
Dojrzewalnik – dojrzewanie mieszanek lodowych
Frezer lodowy – zmrażanie płynnej mieszanki lodowej.
Pasteryzator do kremów i past – pasteryzowanie kremów z mieszaniem
Ubijaczka – ubijanie i napowietrzenie mas cukierniczych i piekarniczych
Szatkownica – cięcie i rozdrabnianie produktów
Rozdrabniacz  z utrzymywaniem stałej temperatury rozdrabnianego produktu (proces  schładzania)
Temperówka do czekolady
Programowalny schładzacz  produktów cukierniczych.
Kocioł– obróbka termiczna gotowanych produktów spożywczych
Urządzenie do gotowania na parze.

Od projektu do realizacji – e.lodziarnia.pl

Zaprojektuj i otwórz z nami własną lodziarnię. Projektujemy, szkolimy, doradzamy, wyposażamy, serwisujemy. Z nami zaopatrzysz się w urządzenia do produkcji lodów: frezery i pasteryzatory Telme, urządzenia wielofunkcyjne typu Ribot, szafy chłodnicze, szafy mroźnicze, szokówki, witryny oraz drobny sprzęt.

Kontakt. tel.: +48 506 691 996

www.elodziarnia.pl