Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

#Connect2020 – konferencja o przyszłości branży słodyczy i przekąsek podczas targów ISM

dodano , Redakcja AK

Po raz pierwszy targi ISM i ProSweets organizują kongres # CONNECT2030 dla branży słodyczy i przekąsek. Eksperci innowacji przedstawią przyszłościowe rozwiązania z naciskiem na cyfryzację, sztuczną inteligencję i inteligentne opakowanie!

4 lutego 2020 r. W Kolonii wszystko będzie się kręcić wokół przyszłości branży słodyczy i przekąsek. „# CONNECT2030 - Future Summit for Sweets and Snacks” to nazwa nowego formatu ISM i ProSweets Cologne, który jest organizowany równolegle. Branża staje przed licznymi wyzwaniami. Zmienione zachowania zakupowe i komunikacyjne konsumentów, ekologiczne takie tematy, jak zrównoważony rozwój, przestrzeganie norm środowiskowych i społecznych w całym łańcuchu dostaw oraz coraz krótsze cykle innowacji to tylko kilka słów kluczowych. Tworzenie sieci staje się coraz silniejszym czynnikiem sukcesu.
Ale dokąd zmierza podróż, jakie nowe możliwości oferują rozwiązania cyfrowe i jakie nowe obszary biznesowe przygotowują firmę na przyszłość? W ramach wspólnego wydarzenia dla dostawców, producentów oraz handlu branży słodyczy i przekąsek # CONNECT2030 odpowie na te i inne pytania.


Wieczór poprowadzi ekspert od innowacji Nick Sohnemann, Future Candy. Dr Ulf Merbold, fizyk i były astronauta, wygłosi kolejne impulsy do rozwoju innowacji.

AGENDA „# CONNECT2030 – Future Summit for Sweets and Snacks”
- 16.00 - Rejestracja
- 16.30 - Powitanie Nick Sohnemann, Future Candy
- 16.40 - Wystąpienie Dr. Ulf Merbold, fizyk i były astronauta
- 17.30 - Przypadek biznesowy I: Inteligentne usługi i produkty danych w produkcji żywności, konsorcjum EVAREST
- 18.00 - Przypadek biznesowy II: produkcja udanych towarów konsumpcyjnych za pomocą sztucznej inteligencji i uczenia maszynowego, Som Choudhuri, współzałożyciel i dyrektor generalny Ai Palette, Singapur
- 18.30 - Przypadek biznesowy III: cyfrowy: siły przekształcające nasz przemysł, Döhler
- 19.00 - Kolacja Kapitanów

Inspirujące perspektywy dla branży słodyczy i przekąsek, renomowani prelegenci oraz intensywna sieć kontaktów w formie kolacji kapitańskiej czekają na odwiedzających targi.

TERMIN: 4 lutego 2020 r., godz. 16.00-20.30
GDZIE: kolońskie tereny targowe, Congress Center East, Congress Saal

Kontakt: connect2030@koelnmesse.de

Zapraszamy!