Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Jak wprowadzić powtarzalność produkcji w piekarni w 2 minuty?

dodano , Ai Solution, materiał promocyjny

Pamięta najróżniejsze receptury, szybko i dokładnie przelicza potrzebne ilości, nigdy nie myli się przy odważaniu surowców. Z RECEPTOREM 2.0 przygotowanie składników do wybranej receptury zawsze będzie powtarzalne i może zająć 2 minuty. Zobacz, jak to działa w praktyce.

W systemie RECEPTOR 2.0 wy­starczy wprowadzić produkt, wa­riant produktu oraz jego recepturę i opis technologiczny.



RECEPTOR 2.0 krok po kroku będzie pilnował ilości i kolejności dozowanych surowców dla zadanej partii wyrobu.

Gotowe! Już możemy zacząć uży­wać RECEPTOR 2.0, który dopil­nuje, aby produkcja była zawsze powtarzalna. 

 

Superszybkie i superdokładne wagi naszej produkcji monitorują wszystkie odważane surowce, co eliminuje straty i zapewnia kom­fort pracy.

Zeskanuj kodQR i zobacz,jak to działa w praktyce!

 




RECEPtOR 2.0. – odpowiada na wiele współczesnych wyzwań branży, jak:
• brak wykwalifikowanej kadry pracowników,
• konieczność zatrudniania obcokrajowców,
• brak kontroli w magazynie,
• niewłaściwe stosowanie surowców podczas produkcji, co generuje straty.

 



RECEPTOR 2.0 

Nie kupuj! UŻYWAJ 
Wychodząc naprzeciw sugestiom naszych Klientów, firma Ai Solution uruchomiła nowy produkt pod nazwą „Solution as a Se­rvice”, czyli pakiet sprzętu wraz z systemem dostarczone jako usługa. Oznacza to, że Klienci nie muszą kupować systemu RECEPTOR 2.0 (za kilkadziesiąt tysięcy złotych), aby móc z niego ko­rzystać. W ramach umowy firma dostar­cza i uruchamia kompleksowe rozwiązanie (sprzęt + system dobrany specjalnie do po­trzeb każdego Klienta), a w zamian pobiera opłatę miesięczną za jego użytkowanie. 

Zgłoś się po bezpłatną konsultację i pozwól nam rozwinąć Twoją piekarnię 
tel. 585 008 222 
info@ai-solution.pl 
www.ai-solution.pl