Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Ostatnie miejsca na cykl szkoleń lodziarskich z włoskimi Mistrzami

dodano , vegagastro, materiał promocyjny

Drodzy Państwo, przed nami kolejny cykl warsztatów lodziarskich z włoskimi Mistrzami. Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Warsztaty „NATURALNE LODY RZEMIEŚLNICZE”

Warto już dziś zarezerwować sobie czas w następujących terminach:
I. 21 - 22 października 2019r. (dla początkujących)
II. 23 - 24 października 2019r. (dla początkujących)
III. 25 października 2019r. (dla zaawansowanych)

Lokalizacja: siedziba naszej firmy w Słupsku. 
Ul. Miedziana 8, 76-200 Włynkówko

W programie m.in.:

  • Historia lodziarstwa
  • Podstawy bilansowania
  • Technologia produkcji
  • Proces i etapy produkcji
  • Technologia a dobór urządzeń
  • Charakterystyka wyposażenia lodziarni
  • Budowanie receptury
  • Najczęściej popełniane błędy w produkcji
  • Tajemnice sukcesu Mistrza Lodziarstwa 


Udział w szkoleniu jest bezpłatny.


W załączniku znajduje się formularz do wypełnienia i odesłania.

W razie pytań prosimy o kontakt na maila: iwona@vegagastro.pl

Serdecznie zapraszamy.

 


 

Zapraszamy również na bezpłatne szkolenie lodziarskie „Automaty do lodów i coś więcej…”

Szkolenie przeznaczone dla osób planujących otworzyć lodziarnię

Program szkolenia:

  • Lody z automatu, czy to na prawdę najprostszy biznes lodowy?
  • Najlepsze miejsce na lodowy biznes
  • Czego potrzebujesz, aby otworzyć lodziarnię? Czy wystarczy 3 m2 ?
  • Jak dobrać odpowiednią maszynę
  • Co jeszcze dołączyć do oferty, aby wzbogacić wybór i zwiększyć zyskowność
  • Produkty do lodów z automatu typu soft, świderek, jogurt mrożony – jakie wybrać?
  • Lody owocowe na bazie owoców? Czy to możliwe?

 



Termin: szkolenie jednodniowe 26 października 2019 (sobota) w godzinach 10-15

Miejsce: Vegagastro, Ul. Miedziana 8, Włynkówko, 76-200 Słupsk

Liczba miejsc ograniczona

Zapisy przyjmowane są po odesłaniu wypełnionego formularza zgłoszeniowego na email: iwona@vegagastro.pl