Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Konferenacja „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”

dodano , Redakcja PS

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”. 28 marca 2019 r., Hotel Marriott, Warszawa

W programie:

  • Orzecznictwo z zakresu produkcji żywności
  • Stosowanie dodatków do żywności i aromatów
  • Praktyczne uwagi na temat wpływu procesów przetwarzania żywności na określenie zakresu badań laboratoryjnych w świetle aktualnych przepisów
  • Wymagania dotyczące urządzeń mających kontakt z żywnością stosowanych w przemyśle spożywczym
  • Zmiany legislacyjne w zakresie stosowania opakowań z tworzyw sztucznych – kwestie istotne dla producentów żywności


Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”