Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Indywidualne szkolenia w AKADEMII LODOWE INSPIRACJE

dodano , Redakcja PS

Chcesz produkować rzemieślnicze lody na mistrzowskim poziomie? Szukasz wiedzy, która pozwoli Ci tworzyć autorskie gelato i wyróżnić się na rynku? A może szykujesz się do otwarcia własnej lodziarni i potrzebujesz solidnych podstaw, chcesz poznać technologię produkcji, umieć wybrać surowce i sprzęt?

Potrzebujesz szkolenia, ale wolisz naukę indywidualną? Ta propozycja jest dla Ciebie!

Tomasz Szypuła, Mistrz Polski w Lodziarstwie 2017 r., uczestnik Coppa del Mondo della Gelateria 2018, właściciel lodziarni „Pod Orzechem” w Baborowie oraz rodzinnej lodziarni „Miś” w Raciborzu zaprasza na autorskie szkolenia z lodziarstwa rzemieślniczego. Miejsce szkoleń: Lodziarnia Baborów.

Zakres szkolenia indywidualnego dla początkujących:
– podstawy produkcji lodów,
– etapy produkcji lodów,
– wybór składników i ich właściwości,
– wybór i omówienie sprzętu do produkcji lodów,
– podstawa tworzenia receptur,
– przygotowanie lodów o klasycznych smakach.

Zakres szkolenia indywidualnego dla zaawansowanych:
– bilansowanie lodów mlecznych i owocowych,
– komponowanie lodów autorskich.



Szkolenia z mistrzem Tomaszem Szypułą gwarantują indywidualne podejście do uczestnika i są dopasowane do potrzeb konkretnej lodziarni.

Szkolenia trwają od listopada 2018 roku do końca lutego 2019 r.
Zadzwoń, tel. 661 116 128, i zamów szkolenie już dziś.