Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Konferencja szkoleniowa „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”

dodano , Redakcja PS

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”

15 listopada 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie:

- Jakość produktów spożywczych w świetle wyników kontroli przeprowadzanych przez Inspekcję Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

- Informacje o warunkach przechowywania i warunkach użycia produktów spożywczych w świetle artykułu 25 rozporządzenia UE 1169/2011.

- Pozostałości pestycydów w środkach spożywczych

- Niezależne zapewnienie kontroli jakości w łańcuchu żywnościowym

- Urzędowa kontrola stosowania dodatków do żywności

Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

 

 

W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor  ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl