Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

2017 Credi Sensation - Chlebem i Winem

dodano , credin2012, materiał promocyjny

Siódmy raz spotkamy się, aby razem kreować smaki, zaskakiwać formami i nietuzinkowymi rozwiązaniami branżowymi. Wachlarz produktów z roku na rok się wzbogaca, wszyscy chcemy rozwijać się, odpowiadać na rosnące potrzeby konsumentów.

W programie:
- Najnowsze trendy, przełomowe produkty, inspirujące pomysły
- Pokazy wypiekowe na żywo
- Automatyka, rozwiązania maszynowe i wspierające
- Wiodące surowce i dodatki piekarnicze
- Degustacja najlepszych kaw i herbatWina z sommelierem

Gość specjalny
BEATA ŚNIECHOWSKA – LIVE COOKING
Zwyciężczyni 2. edycji polskiego MasterChef
Autorka inspirujących książek kucharskich
Właścicielka wrocławskiej restauracji Motto Menu


Program Credi Sensation 2017
5 – 6 września 2017

Godz. 10:00 – 16:00

10:00 Rozpoczęcie Credi Sensation: Chlebem i Winem
10:30 Pokaz wypieków: Jaglove
11:30 Live Show z Beatą Śniechowską - cz. 1
12:30 Pokaz wypieków: Foccacia
13:00 Live Show z Beatą Śniechowską - cz. 2
14:15 Panel prelekcji
  14:15 „Produkty bezglutenowe, w trendzie bez dodatku mąki pszennej – co powinieneś wiedzieć przystępując do produkcji?”
  14:30 „Piekarnia w sieci Internet, jak wykorzystać facebook jako narzędzie biznesowe”
  14:45 „Kasza jaglana – poznaj jej przewagi i zakochaj się w Jaglove”
16:00 Zakończenie

10:00-16:00 Dom Chleba – prezentacja pełnej oferty produktów piekarniczych, w tym nowości 2017

Przez cały czas trwania imprezy dostępne są: napoje ciepłe i zimne, wina
9:30-11:00 Zapraszamy na śniadanie
od 11:30 Dostępny będzie bufet lunchowy

Sobótka ul. Czysta 6
+48 605 446 983
pawel.piskorski@credin.pl