Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Jeszcze piękniejsze torty dzięki Barbara Decor

dodano , Redakcja AU, materiał promocyjny

Masa cukrowa i czekolada to najnowszy trend w branży dekoratorskiej. Przekonaliśmy się o tym podczas premiery czekoladowych ozdób z najnowszego katalogu marki Barbara Decor.

Premiery filmów odbywają się w kinie a premiery dekoracji cukierniczych na targach! Podczas tegorocznej edycji Expo Sweet swoje wielkie otwarcie miała nowa seria katalogu dekoracji marki Barbara Decor. Nadzwyczajnej rangi wydarzeniu nadała prezentacja  arcydzieł sztuki sugar craftingu- z zastosowaniem  czekoladowych dekoracji- autorstwa zwyciężczyni Cake Festivalu, Pani Malwiny Franczak. Był to tort weselny w konwencji wiosennej, modny dripping cake oraz tort 3D przedstawiający postać Barbariana - czyli cukiernika reklamującego dekoracje marki Barbara Decor. Jego czekoladowe włosy wykonane z posypki deserowej zrobiły na zwiedzających wielkie wrażenie!

 

 Czekoladowe dekoracje marki Barbara Decor nie tylko usprawniają pracę, ale dodatkowo podnoszą walory smakowe ciasta. Któż bowiem nie lubi aromatycznego, głębokiego smaku czekolady? Masa cukrowa i czekolada to przyszłość! - deklaruje Malwina Franczak, która odkryła podczas tego nowego wyzwania jak można połączyć te dwa różne elementy.

 


Nie ukrywa, że zdecydowała się akurat na współpracę z marką Barbara Decor ze względu na wyjątkową jakość produktów. Nowy katalog prezentuje się bardzo imponująco, niemal jak zbiór małych dzieł sztuki. Można w nim znaleźć gotowe rozwiązania na użycie różnych elementów. Zawiera aż 18 grup tematycznych, z których każda została wzbogacona o nowości produktowe. Są wśród nich zestawy takie jak: love collection, ażurki, hand made, rolsy i świąteczne.

Więcej informacji oraz film z premiery -> KLIK! 

Zobacz katalog produktów Barbara Decor -> KLIK!