22-25 października 2016 w Stuttgarcie, w jednym z najnowocześniejszych obiektów targowych, odbędzie się kolejna edycja targów Südback – największej imprezy branży piekarsko-cukierniczej regionu niemieckojęzycznego (Niemcy, Austria, Holandia, Szwajcaria).
Podobne artykuły
Wszystko wskazuje, że będzie to najlepsza i największa z dotychczasowych edycji targów. Już teraz zainteresowanie nią jest tak duże, że praktycznie cała powierzchnia wystawiennicza jest zajęta - przybędzie ok. 650 wystawców z całego świata. Również zainteresowanych jest znacznie więcej niż w poprzednich latach. Organizatorzy już teraz liczą, że zostanie pobity rekord z 2014 r. i przybędzie ponad 33 tys. odwiedzających.
Na targach zostaną zaprezentowane tradycyjne i sprawdzone, jak też oryginalne i innowacyjne rozwiązania dla firm związanych z branżą, w tym dla: piekarni, cukierni, kawiarni, kafeterii, lodziarni, snack barów, gastronomii, hotelarstwa oraz sektorów fastfood. Zwiedzający będą mieli zapewnioną bogatą ofertę maszyn i urządzeń, technologii i produktów oraz przegląd najnowszych trendów.
Forum Trendów w Piekarnictwie i Cukiernictwie
Targom towarzyszyć będą liczne fora, będące platformą wymiany myśli oraz doświadczeń branżowych specjalistów, w tym cieszące się ogromną popularnością Forum Trendów w Piekarnictwie i Forum Trendów w Cukiernictwie. Odbędą się także pokazy na żywo i konkursy, również dla młodych piekarzy. Dużym zainteresowaniem zarówno zwiedzających, jak i uczestników cieszy się konkurs Südback Trend Award, który ma na celu promować innowacyjne produkty dla branży, które zachwycą pod względem technologii, koncepcji oraz zaprojektownia.
Miejsce: Messe Stuttgart, L-Bank Forum (hala 1), hale 3, 5 i 7
Termin: 22-25 październik 2016
Godziny otwarcia: 09.00 - 18.00 (codziennie)
Bilety:
1 dniowy: 30 euro (25 euro online)
2-dniowy: 38 euro ( 31 euro online)
grupowy: 19 euro (20 osób lub więcej, 17 euro online)
uczniowie : 9 euro (w towarzystwie nauczyciela)
Więcej informacji: www.suedback.de