Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Dekorowanie tortów z Barbarą Regini

dodano , slodka pasja, materiał promocyjny

Już w czerwcu odbędą się dwa szkolenia ze światowej sławy włoską dekoratorką tortów Barbarą Regini znaną jako Barbie lo schiaccianoci.

Barbara Regini ukończyła artystyczną szkołę ze specjalizacją w dekorowaniu i rzeźbieniu, a także Uniwersytet w Mediolanie pod kontem restauratorstwa.
Jej figurki są wyjątkowe, potrafi uchwycić nimi idealne i unikatowe momenty, niczym fotograf na zdjęciu. Uwielbia również nadawać swoim tortom ukryte znaczenie. Jej interpretacja „Mona Lisy” nazwana „SugarLisa” została wybrana jako jedna z 300 interpretacji obrazu opublikowanych w książce „Mona Lisa Reimagined” autorstwa Erika Maell'a. Jej prace były prezentowane również w „Italian Cuisine”, „Corriere della Sera” oraz katalogu Arketipo.
Była również gościem w programie „The Cakes Toni Masterclass" (razem z Toni'm Brancatisano).

SZKOLENIE I
Termin: 20.06.2015 r., godz. 9.30-18.30
Cena:799zł brutto

 

 

SZKOLENIE II
Termin: 21.06.2015 r., godz. 9.30-18.30
Cena:799zł brutto

 

  

Organizator:
Akademia Słodka Pasja
Więcej informacji:
akademiaslodkapasja@wp.pl
tel. 513 576 385
fb: Słodka Pasja - Akademia Słodkich Dekoracji