Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Seminarium praktyczne i zwiedzanie zakładu produkcyjnego GOM Owczarek - rozwiązania ERP w piekarni i cukierni

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

"Sprawna obsługa klienta oraz zoptymalizowana organizacja wewnętrznej logistyki w branży piekarsko-cukierniczej" - pod takim hasłem odbędzie się seminarium praktyczne CSB-System z wizytą w zakładzie firmy GOM Owczarek.

Od zaopatrzenia, poprzez gospodarkę magazynową, produkcję, aż do kontroli i rozliczenia sklepów firmowych - taki obszar obejmuje rozwiązanie ERP dla przemysłu piekarskiego i cukierniczego CSB-System. Modułowe oprogramowanie ERP wspiera przedsiębiorstwa podczas systematycznej kalkulacji wykorzystywanych zasobów, organizacji produkcji, optymalizacji wysyłki, jak też ograniczeniu ilości zwrotów i przyczynia się do stuprocentowej dokładności dostaw. Zintegrowany system planowania procesów został opracowany specjalnie z myślą o realizacji wymagań przemysłu piekarskiego i cukierniczego.

O tym wszystkim od strony teoretycznej i w praktyce będzie się można przekonać osobiście 6 marca 2012 r. Zgłoszenia można przesyłać do 1 marca.

PROGRAM SEMINARIUM

10.00 – Powitanie i wprowadzenie

10.10 – Integracja w efektywnym przedsiębiorstwie. Szansa na wzrost pozycji rynkowej
10.30 – Zarządzanie trasami – system informacji i optymalizacji tras wspierany przez GPS. Optymalizacja tras: wydajne kształtowanie procesów realizowania dostaw i zarządzania parkiem pojazdów
11.00 – Zarządzanie sklepami firmowymi wraz ze zintegrowanym rozwiązaniem dla kas

11.30 – Przerwa na kawę

12.00 – Rozwiązania kompletacji dla piekarni i cukierni Pick by Light n M-ERP®, mobilna kompletacja
12.30 – Organizacja produkcji i logistyki – GOM Owczarek (przedstawienie projektu)

13.00 – Lunch

14.30 – Transfer do zakładu produkcyjnego
15.00 – Zwiedzanie zakładu GOM Owczarek

Prelegenci firmy CSB-System są specjalistami w zakresie zarządzania z wykorzystaniem nowoczesnych technologii informatycznych i doświadczonymi fachowcami - ekonomistami, technologami żywności oraz informatykami.

INFORMACJE DLA UCZESTNIKÓW

Miejsce seminarium - część teoretyczna: Sport Hotel - Centrum Sportu i Kongresu
ul. 1-go Maja 63; 97-400 Bełchatów
tel.: 44 632 13 25, faks: 44 733 81 33

Miejsce seminarium - część praktyczna: GOM Owczarek S. j.
ul. Wrzosowa 4, 97-360 Kamieńsk

NOCLEG
W hotelu - miejscu seminarium - wstępnie zarezerwowaliśmy pokoje do dyspozycji naszych gości.
Chętnie potwierdzimy tę rezerwację w Państwa imieniu. Prosimy o informację!
Cena za nocleg i przejazd nie jest zawarta w opłacie seminaryjnej.

KOSZTY
Koszty seminarium praktycznego wynoszą 450 zł +22% VAT za jedną osobę.
Suma ta jest płatna z góry i obejmuje:

– wykłady prezentowane przez fachowców
– wybrane materiały informacyjne w formie drukowanej
– materiały seminaryjne w formie elektronicznej (na życzenie)
– przerwy kawowe, lunch

Zgłoszenia przyjmowane są do 1.03.2012 r. Dnia 2.03.2012 r. firma przesyła potwierdzenie uczestnictwa. Dokonanie
wpłaty na podane w potwierdzeniu konto jest warunkiem uczestnictwa w seminarium. W razie odwołania udziału w seminarium po potwierdzeniu uczestnictwa ze strony CSB-System pobierana będzie opłata w wysokości
100% opłaty za seminarium. Odwołanie zgłoszenia wymaga formy pisemnej. W zastępstwie udział w seminarium
może wziąć wskazana z nazwiska osoba, która przejmie Państwa zobowiązania finansowe. Organizator zastrzega
sobie prawo do odwołania seminarium i zmian w programie z przyczyn niezależnych od organizatora.

więcej informacji pod adresem www

program i harmonogram [link]