Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Już teraz Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji: „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce”. Termin: 22 luty 2012 r., tradycyjnie w Hotelu Marriott w Warszawie.

Tematyka konferencji zapowiada się bardzo interesująco. Specjaliści współpracujący z PFPŻ szczegółowo przedstawią tematykę o systemach zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności, poprzez alergeny żywnościowe, które stanowią wyzwanie dla zakładowego systemu zapewnienia jakości, po prawne aspekty stosowania ustawy o towarach paczkowanych.

Jakie jeszcze tematy przygotowali organizatorzy konferencji? Więcej informacji o planowanej informacji zamieściliśmy w Terminarzu wydarzeń.

Warto pamiętać, że przy rejestracji do 10 lutego 2012 r. organizator oferuje 20% rabat.