Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Szkolenie: Vademecum wiedzy o prawie żywnościowym

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

21 listopada br. firma Jars zaprasza na szkolenie: Vademecum wiedzy o prawie żywnościowym – przegląd przepisów prawnych obowiązujących w branży spożywczej. Zgłoszenia są przyjmowane do 13 listopada.

 

Zakres szkolenia:

  1. Historia tworzenia prawa wspólnotowego

  2. Rozporządzenie 178/2002 ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego

  3. Obowiązki producentów w świetle ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz jakości handlowej

  4. Pakiet higieniczny: rozporządzenia 852/2004, 853/2004, 854/2004,  

  5. Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

  6. Chemiczne zanieczyszczenia żywności

  7. Materiały do kontaktu z żywnością

  8. Stosowanie substancji dodatkowych

  9. Znakowanie produktów spożywczych

  10. Kompetencje organów kontroli

 

Miejsce szkolenia: JARS Sp. z o.o. Łajski, ul. Kościelna 2a, 05-119 Legionowo

Koszt szkolenia:      
450 zł + 23% VAT
za osobę przy zgłoszeniu jednej osoby z firmy
400 zł + 23% VAT
za osobę przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy

Przy zgłoszeniu do  30 października 2013 r. organizator udziela 10-proc. rabatu!

Koszt szkolenia obejmuje: wykłady, materiały ze szkolenia, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.

Zgłoszenia są przyjmowane do 13 listopada drogą e-mailową pod adresem: info@jars.pl.

Więcej informacji: Wioletta Bogusz-Kaliś, specjalista ds. konsultacji i szkoleń,
e-mail: w.bogusz@jars.pl, info@jars.pl
tel. 22 783 17 34
mobile: 664 195 394

 

Zobacz zaproszenie na kolejne szkolenie firmy JARS

Szkolenie dla producentów czekolady i wyrobów czekoladowych