Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

Konferencja: Dobra żywność - tradycja, jakość, perspektywy

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

10 października br. w Jabłonnej odbędzie się ogólnopolska konferencja "Dobra żywność - tradycja, jakość, perspektywy", zorganizowana przez firmę JARS. Tematyka spotkania skupi się na wyzwaniach, przed którymi stoją producenci dystrybutorzy żywności w kwestii odpowiedzialności za produkowane i sprzedawane artykuły spożywcze.

W spotkaniu zorganizowanym w Pałacu PAN w Jabłonnej udział wezmą m.in. uznane autorytety naukowe z SGGW, PAN, PZH, Instytutu Ogrodnictwa. Program konferencji składa się z 3 paneli dyskusyjnych:

Panel I: Produkcja żywności wczoraj, dzisiaj i jutro

- Polskie tradycje w produkcji żywności i udział Firm Rodzinnych
- Slow Food, czyli alternatywa dla Fast Foodów
- Nowe trendy w produkcji żywności

Panel II: Bezpieczeństwo żywności - na co zwracać uwagę?

- Systemy jakości a bezpieczeństwo żywności
- Zafałszowania żywności
- Żywność bezpiecznie zapakowana

Panel III: Żywność ekologiczna

- Gospodarstwa ekologiczne czy zintegrowane?
- Żywność ekologiczna w Polsce - mity i fakty

Udział w konferencji jest bezpłatny. Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o wcześniejszą rejestrację poprzez formularz zgłoszenia, podany na dole strony www.jars.pl/konferencje.html

Termin i miejsce konferencji: 10 października 2013, Polska Akademia Nauk, Dom Zjazdów i Konferencji, ul. Modlińska 105, Jabłonna

 

Więcej informacji:

JARS Sp. z o.o.

e-mail: konferencje@jars.pl
tel. 664 019 295