Mistrz Branży - interaktywny portal dla piekarzy, cukierników, lodziarzy.

BAKEPOL 2013 - Strefa Mistrza

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Przez wszystkie dni targów BAKEPOL (7-10 września br.) działała specjalna Strefa Mistrza! Kto prowadził pokazy technologiczne? Z kim można było porozmawiać o marketingu, znakowaniu czy bezpieczeństwie żywności? Zapraszamy do obejrzenia (lub przypomnienia sobie) Strefy Mistrza uwiecznionej okiem naszych fotoreporterów!

Przeżyjmy to jeszcze raz! Zapraszamy do obejrzenia fotokalejdoskopu ze Strefy Mistrza. 


Strefa Mistrza działała na okrągło dzięki technologom zaproszonym z takich firm, jak: Pfahnl, Komplet Polska, EcoTrade, Uldo, Credin Polska, Uniferm, którzy zadbali o świeże wypieki urozmaiconego asortymentu pieczywa przez wszystkie dni targów. Przegląd nowych receptur na pieczywo i oryginalne przekąski przyciągał uwagę zwiedzających i pozwolił porównać w jednym miejscu i w jednym czasie wszystkie propozycje.

Warto wspomnieć, że prezentowane pieczywo idealnie wpasowało się w jesienno-zimową ofertę piekarni i cukierni. Nie brakowało pełnowartościowych propozycji dla dzieci, które właśnie rozpoczęły nowy rok szkolny, a także dla ich dorosłych poszukujących produktów zdrowych, bogatych w ziarna.

Tutaj odbywały się również spotkania z naszymi ekspertami. Codziennie można było konsultować się z Michałem Ruskiem w zakresie marketingu...

...natomiast w poniedziałek odbywały się wykłady prowadzone przez ekspertów firmy JARS: specjalistkę ds. bezpieczeństwa żywności Wiolettę Bogusz-Kaliś oraz specjalistę ds. chemii spożywczej Bartosza Osucha. Tematy na czasie to oczywiście znakowania artykułów spożywczych z uwzględnieniem wartości odżywczej oraz bezpieczeństwo żywności!


 

Pełna relacja wkrótce

 

Redakcja "Mistrza Branży" dziękuje Międzynarodowym Targom Poznańskim, a także organizatorom Targów BAKEPOL za możliwość zorganizowania Strefy Mistrza.

Serdeczne podziękowania składamy naszym Partnerom, dzięki którym Strefa Mistrza działała sprawnie przez wszystkie dni targów BAKEPOL:

firmie Magorex za udostępnienie blach, stołów i wózka
firmie Winkler Wachtel za dostarczenie pieca Piccolo I
firmie Prospona za owoce, które zostały użyte w wypiekach
firmie Reypol za farsze do wypieków
firmie Guz Technika Piekarnicza za dostarczenie miesiarki GTP SM-25
firmie Amtra za ufundowanie profesjonalnych środków utrzymania czystości marki Clinex

Partnerzy Strefy Mistrza