Wszystkich zainteresowanych problematyką zanieczyszczenia żywności zapraszamy do Strefy Mistrza na wykład „Akrylamid w produktach zbożowych”. Zarezerwuj czas w poniedziałek 9 września br. w Lublinie.
Podobne artykuły
W poniedziałek 9 września Strefa Mistrza będzie gościć Bartosza Osuchę, specjalistę ds. chemii spożywczej, technologa oraz analityka żywności z JARS Sp. z o.o. Zaproszony ekspert omówi temat akrylamidu powstającego podczas obróbki termicznej produktów spożywczych zawierających skrobię. Przedstawi również metody-narzędzia wspomagające producentów w ich wysiłkach na rzecz obniżenia zawartości akrylamidu w produkowanej żywności.
Zapraszamy!
Dla pierwszych 10 osób – nagrody niespodzianki ufundowane przez firmę Amtra – producenta profesjonalnych środków utrzymania czystości marki Clinex www.clinex.com.pl
Dla wszystkich uczestników przewidziane są materiały konferencyjne. Dla pierwszych 30 osób bony: 50% zniżki na weryfikację etykiet w firmie JARS oraz bony na darmowe opracowanie tabeli wartości odżywczej na etykietę zgodnie z nowymi zasadami.
Targi Bakepol Lublin
9 września 2013 r. (poniedziałek) godz. 15:20
Pawilon A – Strefa Mistrza
Zarezerwuj miejsce:
Tel. 32 729 96 80
Polecane wydarzenia w Strefie Mistrza na BAKEPOL 2013:
- Zapoznaj sie z programem Strefy Mistrza
- Bezpłatne konsultacje z marketingu na targach BAKEPOL w Lublinie
- Akrylamid w produktach zbożowych – Targi BAKEPOL w Lublinie
- Jak właściwie opracować tabelę wartości odżywczych – Targi BAKEPOL w Lublinie
- Nowe zasady znakowania żywności na targach BAKEPOL w Lublinie
Partnerzy Strefy Mistrza